Naša priča započinje 2019. godine kada pokrećemo pilot projekt plesnih radionica za djecu u Puli pod nazivom Ljetna škola suvremenog plesa i baleta. Već 2020. projekt prerasta u proširenu inačicu pod nazivom W O R K S H O P S E R I E S – seriju profesionalnih plesnih radionica gostujućih profesora i plesnih praksi iz Zagreba, Rijeke, Austrije, Slovenije, Belgije i Italije. Iste godine započinjemo s redovnim radom s djecom i mladima na području grada Pule te tada nastaje jasna potreba za adekvatnim prostornim rješenjem unutar kojeg će se razviti plesni prostor rekreativno-rezidencijalne namjene. Ovaj prostor zamišljali smo kao točku susreta amaterskih i profesionalnih plesača u kojem će dominirati suvremeni ples, kreativan pokret i balet. Tako nastaje Soul Flow Space koji služi široj zajednici svih generacija kao mjesto istraživanja, učenja, stvaranja i osobnog rasta. 

 

Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow

Naša misija

Naša misija je stvaranje zajedničkog prostora za istraživanje, učenje i dijeljenje pokreta i plesa. Profesionalna plesno-umjetnička kvaliteta, briga o našoj zajednici, transparentna komunikacija, cirkulacija ideja i međusobno prihvaćanje temeljne su vrijednosti Prostora koje nastojimo prenositi kroz sve generacije naših polaznika, vježbača, učitelja i kreatora. Vjerujemo da individualni rast uvelike ovisi o takvom pozitivnom socijalnom okruženju i dobro povezanoj zajednici. Težimo stvaranju prostora za užitak i samoispunjenje dostupnog svima onima koji misle, žive i stvaraju pokret – rekreativno, profesionalno ili to tek žele probati. 

soul-flow-ples-pula

Ivona Medić Nikolić

Ivona Medić Nikolić diplomirala je 2019. godine pri Akademiji za suvremeni ples u Budimpešti, gdje usavršava suvremeni ples i balet pod mentorstvom Vassa Imre (Ultima Vez/BE) i Kristofa Varnagy (Cirque du Soleil). Od 2016. izvodi autorske radove inozemno: Gdanski Festiwal Tanca, Zil Culture Centre Moscow, Periskop, Sziget Festival, Share Festival, Performa/Platforma… Od 2018. godine djeluje u sklopu plesne prakse Melting Pot kao izvođačica te asistentica u koreografskom i pedagoškom radu, sudjelujući u projektima i izvedbenim aktivnostima diljem Europe. Svoje obrazovanje nastavlja na Filozofskom fakultetu u Osijeku kroz program Psihološko-pedagoške izobrazbe u svrhu provođenja vlastitih edukacijskih programa u Hrvatskoj, a od 2020. certificirani je instruktor yoge. Na domaćoj sceni djeluje od 2018. godine kada pokreće suradnju s Udrugom PANK te djeluje kroz edukativne programe u području kulture. Surađuje se lokalnim kulturnim institucijama, udrugama i pojedincima u kreiranju lokalne kulturne scene u formatu kratkih radionica i izvedbenih projekata.

Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow
Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow

Slobodan Nikolić

Fizioterapeut i gostujući edukator

Slobodan Nikolić (bacc. physio) je sportski fizioterapeut i suosnivač OptiMove Centra – integriranog centra za kineziterapiju i fizioterapiju u Puli. Provodi periodične radionice brige o tijelu te funkcionalne anatomije, a kroz OptiMove Centar na usluzi je našim članovima u obliku stručne pomoći u slučaju ozljeda, fizičkih tegoba, posturalnih nepravilnosti i sl.

Lara Bolković

Visual design i multimedia

Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow

Priključi se

Naše dvorane možete pronaći na adresama:

  • PULA | Ulica Ljudevita Gaja 3 (DC Karlo Rojc), 1.kat
  • VODNJAN | Trgovačka ulica 20

Kontakt:

GDPR