Sati yoge u Soul Flow prostoru usmjereni su prema pronalasku psihofizičke ravnoteže te cjelovitom pristupu tijelu u kretnji. Vježbajući yogu redovito, učimo slušati svoje tijelo i ponašati se u skladu sa znakovima koje primjećujemo, učimo koristiti dah svjesno i efikasno, primiriti um i povećati razinu svijesti u svakodnevnom životu. Yoga je odlična tjelovježba za svakoga, ali je prvenstveno vježba za svakodnevni život kroz koju učimo boraviti svjesno u svome umu i tijelu.

Sati su prilagođeni razini iskustva te individualnim potrebama i mogućnostima, neovisno o dobi, spolu i tijelesnim predispozicijama.

Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow

HATHA YOGA

Kroz praksu Hatha yoge svaki položaj zadržavamo duže (vremenski i brojem udaha/izdaha), a fokus prakse usmjeren je ka osluškivanju unutarnjeg tijela. Ovaj stil yoge idealan je za početnike i one željne sporije prakse te za svakoga kome treba prilika da produbi poznavanje asana (položaja). Ulaskom u svoje unutarnje tijelo imamo priliku povezati se dublje sa svojim umnim procesima i emocijama te učimo slušati znakove iznutra i izvana.

hatha yoga
Vinyasa 3

SLOW VINYASA FLOW

U ovoj praksi pokreće nas tijek misaonog daha (mindful breathing) što znači da svaki položaj (asanu) I njihove tranzicije povezujemo s dahom. To nam omogućuje da asane povezujemo kroz tečan pokret pa ovaj stil yoge pomalo liči plesu na prostirci. Sat je fluidan i odvija se kroz nekoliko sekcija koje nerijetko ponavljamo i kreativno modificiramo kako bi pojačali intenzitet sata te produbili određene asane. Ovaj stil yoge idealan je za stvaranje snage i fleksibilnosti tijela te jačanje mentalnog fokusa na suptilnoj razini.

YIN YOGA

Yin yoga je restorativna i introspektivna praksa koja nam pruža priliku da se povežemo sa svojim unutarnjim mirom, učimo biti strpljivi i nereaktivni. Asane zadržavamo od 3 do 5 minuta s manje fokusa na mišićnoj kontroli te više fokusa na otpuštanju i relaksaciji. Ova praksa stimulira naše meridijane i pomaže otvoriti energetske kanale u tijelu, a ima opuštajuć i restorativan utjecaj na vezivno tkivo (fasciju). Dugoročno pospješuje pokretljivost tijela.

Ivona-Medic-Nikolic-Soul-Flow

Priključi se

Naše dvorane možete pronaći na adresama:

  • PULA | Ulica Ljudevita Gaja 3 (DC Karlo Rojc), 1.kat
  • VODNJAN | Trgovačka ulica 20

Kontakt:

GDPR